Sneeuwruimen en gladheid bestrijden
24/7 staat onze winterdienst voor u klaar!
Sneeuw levert een mooie tuin op, maar kan tot ongemak en onveilige situaties leiden. gespecialiseerd in sneeuwruimen en ijzelbestrijding bij particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Sneeuwruimen bij uw bedrijf
Sneeuw of ijzel, de distributie moet ook onder winterse omstandigheden doorgaan. Onze sneeuwschuivers zorgen er in korte tijd voor dat uw parkeerplaatsen begaanbaar en laaddocks bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. Uw bedrijf is weer zonder gevaar en ongemakken toegankelijk voor uw personeel en bezoekers.
Na het sneeuwruimen bestrooien we het terrein met zout om de laatste sneeuwrestjes te laten verdwijnen en opvriezende (gladde!) sneeuwresten te voorkomen.

 

Preventief strooien
Wordt er flinke sneeuwval verwacht en wilt u verkeershinder voorkómen? Dan komen we preventief zout strooien, zodat sneeuw en ijzel meteen dooien en geen kans krijgen om aan te vriezen. U kunt daarvoor ook gebruik maken van onze 24/7 winterservice.

 

Veilig uw huis bereiken
Glibberend over het trottoir en de oprit uw voordeur bereiken, is echt niet nodig. Wij maken met onze sneeuwschuiver snel uw oprit en bestrating sneeuwvrij, zodat deze zonder uitglijgevaar beloopbaar zijn. Hierna strooien we preventief zout, zodat u ook de volgende dag veilig de deur uit kunt.