Tuinonderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat uw tuin blijft zoals u hem opgeleverd heeft gekregen.

De kunst is ervoor te zorgen dat het juiste beeld behouden blijft.

Onze hoveniers zijn echte onderhoudsspecialisten met een groen hart. Ze weten precies wat uw tuin nodig heeft en welke planten, struiken of bomen wat extra aandacht verdienen. Door onze vakkennis halen we het optimale uit uw tuin.

Diverse werkzaamheden

Ook het onderhouden van uw vijver, het beheersen van onkruid, het ruimen van blad, nieuwe beplanting, snoeien, poten van bollen, het onderhouden van uw gazon (maaien, verticuteren, bemesten) enzovoorts kunnen wij voor u verzorgen.

Door regelmatig onderhoud halen onze hoveniers het beste uit uw planten naar boven. Het terugsnoeien van uw planten op het juiste moment verlengt bijvoorbeeld de bloeitijd. Goed snoeien zorgt ook voor mooie volle bomen, struiken en planten en de beheersbaarheid van uw tuin.

 

Tuinonderhoud op maat

Bij Rose-Garden kiest u voor tuinonderhoud op maat. U kiest zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt uit wilt laten voeren. Een onderhoudsabonnement voor een aantal keer peer jaar onderhoud is nog gemakkelijker.

De vakantiebeurt is ook heel praktisch, na uw vakantie ligt ook uw tuin er weer perfect bij.

 

Winterklaar maken

Uw tuin winterklaar maken hoort ook bij het tuinonderhoud. Veel particulieren, bedrijven, zorginstellingen maken gebruik van onze winterklaar service.

Door uw tuin winterklaar te maken blijft uw tuin mooi in de winter en komt uw tuin goed door de winter en eventuele vorstperiode heen. Als uw tuinontwerp goed is blijft uw tuin ook mooi groen in de winter.

Is uw tuin kaal in de winter? Dan planten we nog wat groenblijvende struiken zodat uw tuin er alle seizoenen mooi bij staat.

Wij maken uw tuin winterklaar en verzorgen onder anderen snoeiwerkzaamheden, bladruimen, spitten en bemesten van borders en eventueel verplant werkzaamheden. Het beschermen van uw planten tegen vorst en het verzorgen van uw gazon horen ook bij het winterklaar maken van uw tuin.

A5 flyer