Met tuinverlichting een extra (mooie) tuin

Elke avond een tuinmetamorfose!

Lekker lang buiten zitten op een zomeravond of ’s winters genieten van een sfeervolle avondtuin. Met onze tuinverlichting gebruikt u de avondtuin net zo makkelijk als de dagtuin. Hoeveel uren per dag heeft u daardoor extra tuinplezier?

Ook handig als u vooral ’s avonds (na het werk) pas in de tuin kunt zitten!

In uw tuinontwerp en -aanleg nemen we meteen de buitenverlichting mee. Wij werken met de tuinverlichting van in-lite. Met de juiste toepassing van zijn veelzijdige armaturen, kunt u tuinverlichting op verschillende manieren gebruiken.

 

Sfeerverlichting

Met tuinverlichting kunnen we heel veel verschillende effecten creëren. Een mooi kunstwerk of karakteristieke boom lichten we uit als blikvanger, spotjes onder beplanting zorgen voor een intieme sfeer en een waterspiegel brengen we tot leven. Met tuinverlichting ontstaan diepte, weerkaatsing, schaduw en contrast. Het resultaat is een gezellige tuin waarin het ’s avonds heerlijk thuiskomen is en waarnaar u ’s winters graag kijkt. Met
tuinverlichting krijgt u er een extra (mooie) tuin bij!

Laat de gordijnen gerust open, want door de verlichting heeft u mínder inkijk.

Een verlichte tuin en verlichting tegen of rond het huis verminderen de kans op inbraak. Waarom zou u daar dan geen stijlvolle verlichting voor gebruiken?